Mayıs 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Giriş yap
Arama
Anahtar-kelime
Sakarya’ dan Haberler
En son konular
Şerbetpınarı Köyü Facebook’ta!
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde Şerbetpınarı Köyü Forum Sitesi adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde Şerbetpınarı Köyü Forum Sitesi adresi saklayın ve paylaşın
Istatistikler
Toplam 17 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ercem88
Kullanıcılarımız toplam 344 mesaj attılar bunda 317 konu
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir :: 1 Arama motorlarıYok
Sitede bugüne kadar en çok 80 kişi Çarş. Ağus. 09, 2017 10:41 am tarihinde online oldu.
Közleme Karnıyarık
1 sayfadaki 1 sayfası
Közleme Karnıyarık
Malzemeler
• 4 adet patlıcan
• 3 diş sarımsak
• 1 büyük soğan
• 1 kaşık domates salçası
• Yarım kâse doğranmış maydanoz
• 1 kâse dana kıyma
• Yarım çay bardağı sıvı yağ
• Tuz
• Karabiber
Yapılışı
Patlıcanlar kabuklarını soymadan ama yakmamaya da özen göstererek közlenir. Bu arada sırasıyla soğanlar kıyma sarımsak ve salça sıvıyağda kavrulur, karabiber, tuz ve maydanoz eklenir.
Patlıcanların üzerine ince bir çizik atılarak hazırlanan harç içine yerleştirilir.1 çay bardağı kadar su koyularak fırında 15-20 dakika kadar pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.Arzuya göre fırından çıkarmadan 5 dakika önce patlıcanların üzerine kaşar da rendelenebilir.
• 4 adet patlıcan
• 3 diş sarımsak
• 1 büyük soğan
• 1 kaşık domates salçası
• Yarım kâse doğranmış maydanoz
• 1 kâse dana kıyma
• Yarım çay bardağı sıvı yağ
• Tuz
• Karabiber
Yapılışı
Patlıcanlar kabuklarını soymadan ama yakmamaya da özen göstererek közlenir. Bu arada sırasıyla soğanlar kıyma sarımsak ve salça sıvıyağda kavrulur, karabiber, tuz ve maydanoz eklenir.
Patlıcanların üzerine ince bir çizik atılarak hazırlanan harç içine yerleştirilir.1 çay bardağı kadar su koyularak fırında 15-20 dakika kadar pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.Arzuya göre fırından çıkarmadan 5 dakika önce patlıcanların üzerine kaşar da rendelenebilir.
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Çarş. Ekim 24, 2012 6:43 pm tarafından yasinkun
» Gezebilsem | 1. Bölüm | Gürkan Uygun & Ortaköy Köyü | Kanal 7
Çarş. Ekim 24, 2012 6:23 pm tarafından yasinkun
» Fındık bulamayan tüccar harmana indi
C.tesi Eyl. 17, 2011 9:36 am tarafından yasinkun
» Fındık İhracında Rekor | 06.09.2011
Salı Eyl. 06, 2011 6:28 pm tarafından yasinkun
» Oruç Rehberi indir | Download
Paz Ağus. 21, 2011 4:20 pm tarafından yasinkun
» Açıktan oruç yemek
Paz Ağus. 21, 2011 4:07 pm tarafından yasinkun
» Adet ve Oruç
Paz Ağus. 21, 2011 4:04 pm tarafından yasinkun
» Başka Dinlerde Oruç
Paz Ağus. 21, 2011 4:03 pm tarafından yasinkun
» Fıtır Sadakası ve Hükmü
Paz Ağus. 21, 2011 4:00 pm tarafından yasinkun
» Fitre ve Fidye Arasındaki Fark Nedir?
Paz Ağus. 21, 2011 3:59 pm tarafından yasinkun
» Günah İşleyenin Orucu
Paz Ağus. 21, 2011 3:58 pm tarafından yasinkun
» Hadis-i Şeriflerle Oruç ve Ramazan Ayı
Paz Ağus. 21, 2011 3:55 pm tarafından yasinkun
» Hamile ve Süt Emziren Kadının Durumu
Paz Ağus. 21, 2011 3:54 pm tarafından yasinkun
» Kefareti Düşüren Haller
Paz Ağus. 21, 2011 3:54 pm tarafından yasinkun
» Seferi Hali ve Oruç
Paz Ağus. 21, 2011 3:53 pm tarafından yasinkun