Mayıs 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Giriş yap
Arama
Anahtar-kelime
Sakarya’ dan Haberler
En son konular
Şerbetpınarı Köyü Facebook’ta!
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde Şerbetpınarı Köyü Forum Sitesi adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde Şerbetpınarı Köyü Forum Sitesi adresi saklayın ve paylaşın
Istatistikler
Toplam 17 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: ercem88
Kullanıcılarımız toplam 344 mesaj attılar bunda 317 konu
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 80 kişi Çarş. Ağus. 09, 2017 10:41 am tarihinde online oldu.
Sebzeli Tavuk Sote
1 sayfadaki 1 sayfası
Sebzeli Tavuk Sote
Malzemeler:
-3/4 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
-350 GRAM HİNDİ VEYA TAVUK KUŞBAŞI
-2 ADET ORTA BOY SOĞAN
-1 ÇORBA KAŞIĞI SALÇA
-TUZ, KARABİBER, KEKİK
-YARIM SU BARDAĞI SU
-200 GRAM TAZE FASULYE
-1 ADET ORTA BOY HAVUÇ
Hazırlanışı:
Sıvıyağı tavaya aktarıp, hindi kuşbaşını ilave edelim. Etleri, renk değiştirene dek karıştırarak soteleyelim. Ardından piyazlık doğranan soğanları ekleyip, 1-2 dakika daha kavuralım. 1 çorba kaşığı salçayı, tuzu, karabiberi ve kekiği ekleyip 1-2 dakika daha kavuralım. Yarım su bardağı su ekleyip, etleri, suyunu çekene dek pişirelim. Bu arada fasulye ve havucu kibrit çöpü (jülyen) şeklinde doğrayıp, kaynar tuzlu suda haşlayalım. Sebzeleri delikli kepçe ile tencereden alıp, soğuk sudan geçirelim. Etlere, servis yapacağımız zaman haşlanmış sebzeleri ekleyip, harmanlayalım. Servis yapalım.
[b]
[/b]
-3/4 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
-350 GRAM HİNDİ VEYA TAVUK KUŞBAŞI
-2 ADET ORTA BOY SOĞAN
-1 ÇORBA KAŞIĞI SALÇA
-TUZ, KARABİBER, KEKİK
-YARIM SU BARDAĞI SU
-200 GRAM TAZE FASULYE
-1 ADET ORTA BOY HAVUÇ
Hazırlanışı:
Sıvıyağı tavaya aktarıp, hindi kuşbaşını ilave edelim. Etleri, renk değiştirene dek karıştırarak soteleyelim. Ardından piyazlık doğranan soğanları ekleyip, 1-2 dakika daha kavuralım. 1 çorba kaşığı salçayı, tuzu, karabiberi ve kekiği ekleyip 1-2 dakika daha kavuralım. Yarım su bardağı su ekleyip, etleri, suyunu çekene dek pişirelim. Bu arada fasulye ve havucu kibrit çöpü (jülyen) şeklinde doğrayıp, kaynar tuzlu suda haşlayalım. Sebzeleri delikli kepçe ile tencereden alıp, soğuk sudan geçirelim. Etlere, servis yapacağımız zaman haşlanmış sebzeleri ekleyip, harmanlayalım. Servis yapalım.
[b]
[/b]
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Çarş. Ekim 24, 2012 6:43 pm tarafından yasinkun
» Gezebilsem | 1. Bölüm | Gürkan Uygun & Ortaköy Köyü | Kanal 7
Çarş. Ekim 24, 2012 6:23 pm tarafından yasinkun
» Fındık bulamayan tüccar harmana indi
C.tesi Eyl. 17, 2011 9:36 am tarafından yasinkun
» Fındık İhracında Rekor | 06.09.2011
Salı Eyl. 06, 2011 6:28 pm tarafından yasinkun
» Oruç Rehberi indir | Download
Paz Ağus. 21, 2011 4:20 pm tarafından yasinkun
» Açıktan oruç yemek
Paz Ağus. 21, 2011 4:07 pm tarafından yasinkun
» Adet ve Oruç
Paz Ağus. 21, 2011 4:04 pm tarafından yasinkun
» Başka Dinlerde Oruç
Paz Ağus. 21, 2011 4:03 pm tarafından yasinkun
» Fıtır Sadakası ve Hükmü
Paz Ağus. 21, 2011 4:00 pm tarafından yasinkun
» Fitre ve Fidye Arasındaki Fark Nedir?
Paz Ağus. 21, 2011 3:59 pm tarafından yasinkun
» Günah İşleyenin Orucu
Paz Ağus. 21, 2011 3:58 pm tarafından yasinkun
» Hadis-i Şeriflerle Oruç ve Ramazan Ayı
Paz Ağus. 21, 2011 3:55 pm tarafından yasinkun
» Hamile ve Süt Emziren Kadının Durumu
Paz Ağus. 21, 2011 3:54 pm tarafından yasinkun
» Kefareti Düşüren Haller
Paz Ağus. 21, 2011 3:54 pm tarafından yasinkun
» Seferi Hali ve Oruç
Paz Ağus. 21, 2011 3:53 pm tarafından yasinkun